У Львові почалась війна за маршрутки

У Львові набуває сили черговий конфлікт між міським головою і депутатським корпусом. Цього разу йдеться про тарифи на автобусні перевезення.

Садовий стверджує, що економічно обґрунтовано зараз їх піднімати, а спеціально створена депутатська комісія, яка перевіряла діяльність міського АТП №1, переконує в тому, що підприємство веде тіньову бухгалтерію і приховує значні доходи.

На прес-конференції, яка відбулася 16 липня голова комісії Валерій Веремчук зачитав ряд фактів про зловживання керівництвом АТП№1. Контрольна комісія з перевірки діяльності АТП, яка завершила свою роботу, планує передати матеріали до контролюючих та правоохоронних органів. У самому ж АТП кажуть, що досі не отримували звіту комісії, тож наразі не коментують цієї інформації.

Це дало можливість Садовому заявити, що висновки комісії не містять жодних доказів і не можуть свідчити про порушення закону.

В той же час в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Олег Вілюра повідомив, що на комунальному автотранспортному підприємстві №1 у Львові проводить перевірку Державна фінансова інспекція. «Акт ревізії – це документ, який буде говорити про фінансово-господарську діяльність підприємства. Якщо там будуть якісь порушення, безперечно, будемо розбиратися, робити висновки», – наголосив він.

На це голова комісії повідомив, що з письмово оформленими доказами комісія виступить на сесії, яка відбудеться у четвер 18 липня. Після чого планує передати матеріали до контролюючих та правоохоронних органів.

Нагадаємо, у травні депутати Львівської міської ради створили тимчасову контрольну комісію для перевірки діяльності комунального автотранспортного підприємства №1 у Львові, що є одним з підприємств, що здійснює пасажирські перевезення у Львові.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.