Папа Франциск: католикам треба тягнутися до східної церкви

Православні Церкви зберігають Божу красу, яка є в центрі усього. Часто говорять про те, що зі Сходу виходить світло, а із Заходу – споживацтво і багатство, що наносять багато шкоди. Франциск гадає, що католики справді потребують свіжого подиху, цього світла зі Сходу.

Папа Франциск поділився своїми намірами щодо майбутніх мандрівок.  Франциск розказав, що Патріарх Варфоломій запросив його до Єрусалиму на відзначення 50 річниці зустрічі там Павла VI з Патріархом Афінагором.

Папа також отримав запрошення від уряду Ізраїлю і Палестинської Автономії. Понтифік гадає, що повинен відвідати Азію, оскільки Бенедикт XVI не мав такої нагоди.

Папа Франциск отримав також запрошення до Фатіми й дуже шкодує, що графік не дозволить йому відвідати Константинополь на урочистості Св. Андрія 30 листопада, але хотів поїхати туди.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...