Стартував щорічний соціальний конкурс вітальних листівок "Різдвяна пошта"

1 листопада Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно розпочинає акцію "Різдвяна пошта". Метою заходу є розвиток естетичних смаків дітей, збереження традицій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Галичини. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час заходу кожна дитина у віці від 6 до 18 років матиме змогу в оригінальний спосіб привітати мешканців міста із Новорічними та Різдвяними святами. Автори кращих робіт відзначатимуться дипломами та подарунками під час проведення заходів Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді до Дня Святого Миколая.

 

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, інтернатні заклади, дитячі будинки, реабілітаційні центри, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї міста Львова мають можливість отримати картон, кольоровий папір, фурнітуру (бісер, стіклярус, смужки) для виготовлення листівок безкоштовно.

 

Виконані роботи стануть приємним подарунком до Різдвяних свят для клієнтів Центру з числа багатодітних і малозабезпечених сімей, молоді з особливими потребами, дітей-сиріт та дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї, а також представників влади, меценатів, відомих діячів  у галузях політики, культури.  

 

"Досвід попередніх років засвідчив ефективність функціонування Різдвяної пошти. Щороку сотні маленьких львів’ян прагнуть привітати мешканців та гостей міста із Різдвом, Новорічними святами та позмагатися в оригінальності виконання листівок. Така творча робота допомагає дітям розвинути візуальне та понятійне мислення, сенсомоторні навички, естетичні уявлення", - розповідає начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Клапатюк.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.