Влада створює "гарячу лінію", на якій можна буде поговорити про євроінтеграцію і вільну торгівлю з ЄС

З 9 січня громадяни можуть отримати вичерпну інформацію стосовно євроінтеграційних кроків України безпосередньо з першоджерел.
фото kolo.poltava.ua
фото kolo.poltava.ua

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі почала працювати "гаряча телефонна лінія". Про це розповів директор департаменту європейської інтеграції Мінекономрозвитку В’ячеслав Цимбал, повідомили у прес-службі міністерства.

Мінекономрозвитку протягом 2013 року проводило значну роз’яснювальну роботу: регіональні семінари, конференції, круглі столи та інші заходи, де представники громадськості, промислових, бізнесових та наукових кіл обговорювали положення про зону вільної торгівлі з ЄС та можливі наслідки її впровадження.

"Ми продовжуємо діяльність у цьому напрямку, бо це - дуже важливий сегмент роботи. Запровадження "гарячої лінії" - це розширення і поглиблення інформаційної кампанії з приводу співробітництва України з ЄС у економічній сфері, досягнутих на цьому напрямі результатів та необхідних кроків для створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом", - зазначив В’ячеслав Цимбал.

Телефонна лінія розширить можливості кожного громадянина отримати компетентну відповідь стосовно змісту і перспектив Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, зокрема, яким чином вона впливатиме на умови ведення бізнесу у кожній конкретній галузі.

Телефон "гарячої лінії", куди можна звернутися щочетверга з 14:00 до 17:00 з питанням щодо євроінтеграції - (044) 596-67-05 починаючи з 9 січня.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...