Луценко під час сутички з "Беркутом" був п'яним?

У понеділок, 13 січня, у ЗМІ з'явилася інформація про ймовірне сп’яніння Юрія Луценка, коли 10 січня під час інциденту з "Беркутом" йому розбили голову.
фото ru.tsn.ua
фото ru.tsn.ua

Лікарі підтвердили факт нетверезості одного із лідерів опозиції в день заворушень поблизу Києво-Святошинського суду, повідомляє ТСН.

"У крові Юрія Луценка виявили алкоголь. І в Київській міській лікарні Соціотерапія було проведено токсикологічне дослідження крові Юрія Віталієвича, яка була доставлена із клініки "Борис". В результаті клініці було передано офіційний висновок, який свідчить про те, що 10 січня Юрій перебував у стані сп’яніння", – заявив головлікар Володимир Ярий.

Ірина Луценко вже заперечила інформаціюпро нетверезість чоловіка під час інциденту з "Беркутом".

"Якщо засіб від горла "Гівалекс" – це алкогольний засіб, а ми його з чоловіком приймаємо вже півтора місяця, то ми усі були п’яними", – заявила Ірина Луценко.

Нагадаємо, 10 січня під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка та ще кількох людей.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...