«Успіх БМ» домігся справедливості: компанії повернуть незаконно відібраний 53 маршрут

«Сьогодні, 29 січня, на сесії Львівської міськради директор підприємства «Успіх БМ» Юрій Мельник виступив з вимогою до мера Львова Андрія Садового дати компанії-перевізнику спокійно працювати та повернути їй на обслуговування незаконно відібраний маршрут №53.

Як повідомив «Вголос», Юрій Мельник розповів: незважаючи на те, що 18 грудня між перевізником та Львівською міською радою було досягнуто домовленостей про підписання мирової угоди, 31 грудня департамент житлово-комунального господарства Львівської міськради уклав договір з АТП-14630, якому передав на обслуговування 53-й маршрут.

«Попри всі судові заборони, Львівська мерія незаконно уклала договір з АТП-14630 на 53-й маршрут. Ми це розцінюємо як економічний тиск задля знищення нашого підприємства. Внаслідок цих дій компанія «Успіх БМ» зазнає колосальних матеріальних збитків. Основний цинізм полягає в тому, що договір було підписано 31 грудня о 20:00 після розмови Андрія Садового з нами, де було чітко сказано, що ми маємо відмовитися від 53-го маршруту», – заявив Юрій Мельник.

За його словами, з цього випливає, що мирову угоду було укладено просто для окозамилювання, а підписання договору з АТП-14630 – це шантаж і тиск на підприємство «Успіх БМ».

«Не факт, що завтра не з’явиться інша угода на якийсь наш маршрут, який у нас відберуть, і це призведе до транспортного колапсу у Львові. Ми вважаємо, що це можна назвати «путінськими методами» ведення переговорів», – каже Юрій Мельник.

Водночас він нагадав, що суд визнав дії департаменту ЖКГ щодо розірвання договорів з «Успіх БМ» на 5 маршрутів неправомірними.

«Це означає, що всі наші договори є чинними. І це означає, що договір з АТП-14630 є недійсним. Ми вимагаємо припинити дію цього незаконно підписаного договору з АТП-14630 на 53-й маршрут», – заявив Юрій Мельник.

Після тривалих дискусій на сесії начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич таки повідомила, що вони скерували листа до в. о. директора департаменту ЖКГ Львівської міської ради про розірвання договору з АТП-14630 на обслуговування маршруту №53.

На це Андрій Садовий пообіцяв, що «Успіх БМ» працюватиме на тих маршрутах, на яких працює, і все буде вирішено в законній площині.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...