Цієї осені востаннє буде здійснено призов до української армії

Про це сьогодні повідомив Міністр оборони України Павло Лебедєв.
Восени хлопці востаннє підуть в армію (фото analytic-info.net)
Восени хлопці востаннє підуть в армію (фото analytic-info.net)

Загалом цієї осені, востаннє перед переходом на контрактну службу, планується призвати 10 тисяч 800 новобранців, інформує kmu.gov.ua.

"Восени цього року відбудеться останній призов. На строкову службу у Збройні Сили буде призвано 5 тисяч чоловік. Ми плануємо поставити крапку в цьому питанні",  - наголосив Павло Лебедєв.

Інші 4 тисячі 800 чоловік буде направлавлено до підрозділів внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ, і ще 1 тисячу - до Державної спеціальної служби транспорту.

Відповідаючи на запитання, чи не станеться так, що через деякий час у зв’язку з неукомплектованістю солдатами-контрактниками українським Збройним силам знову доведеться повернутися до призову на строкову службу, міністр оборони України Павло Лебедєв запевнив присутніх представників засобів масової інформації, що осінній призов 2013 року на строкову військову службу є останнім.

"Зворотної дороги немає і не буде. Рішення прийняте, умови створені!", - наголосив Павло Лебедєв.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.