"Металіст" заборонив фанатам використовувати символіку клубу поза межами стадіонів. Інакше - покарання

Харківський футбольний клуб "Металіст" заявив, що він, як і футбол в усьому світі, - поза політикою, і закликав різні політичні та громадські групи не використовувати символіку клубу поза футболом.
фото prosport.tsn.ua
фото prosport.tsn.ua

"При виявленні працівниками клубу учасників масових заворушень з використанням символіки Металіста, клуб залишає за собою право обмежити їм доступ на матчі Металіста", - йдеться у заяві клубу.

"Футбольний клуб Металіст підтримує багато різних людей. Наші вболівальники - люди різних професій, віку, національностей, в тому числі різних політичних поглядів... Заяви окремих груп від імені всіх уболівальників клубу - велика відповідальність", - написано у зверненні ФК Металіст.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що ультрас низки футбольних клубів, зокрема й "Металіста",  офіційно заявили про початок активної підтримки Євромайдану. Відповідне повідомлення розміщено на сторінці фанатської спільноти в одній із соцмереж.

Як нагадує ЛІГАБізнесІнформ, харківський Металіст належить бізнесменові Сергію Курченку. У грудні 2012 року він купив Металіст у харківського бізнесмена Олександра Ярославського за $300 млн.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...