Діяти силою і розумом

Юрій Луценко

політик, "Третя Українська Республіка"

Не хочу вішати ярликів. Але практика - критерій істини. Або влада захищає країну від диверсантів і сепаратистів. Або у неї інші наміри.

Я не розумію - чому в Східній Україні не проведена повна заміна керівного складу міліції і Служби безпеки? Чому вся ДАІ з усіх областей не відправлена з автоматами організувати тотальний контроль на дорогах Донбасу? Чому всі бійці Соколу з усієї України не затримують групи озброєних злочинців, які відкрито тероризують Схід? Чому всі бійці Титану з усієї країни не взяли під контроль всі держустанови прифронтової полоси? Чому понад 250 тисяч офіцерів МВС і СБУ ще не організували тотальну блокаду захоплених сепаратистами приміщень і чому там все ще є світло, зв'язок, інтернет?

Силовики мають негайно і рішуче ліквідувати диверсійні підрозділи, з кого б вони не складалися. І почати з позиції сили переговори з людьми, що піддалися на їх пропаганду і гроші.

Але разом з цим політики мають заспокоїти наляканих Кремлем співвітчизників, які бояться міфічних "бендеровцев".

Чому РНБОУ і ВР досі не заявили про референдум по мовному питанню (українській - статус державної мови, російській - мови, захищеної державою), по самоуправлінню і виборність керівників областей і районів, по напрямку інтеграції?

Адже очевидно, що формула "мова і самоуправління в обмін на євроінтеграцію" є ключем до нової і єдиної України.

І ніякі розрахунки про вигоду зриву/переносу виборів не можуть заступити обов'язок влади діяти.

ДІЯТИ СИЛОЮ І РОЗУМОМ.

Оригінал

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...