На Львівщині внаслідок ДТП одна людина загинула, ще троє – отримали травми

У Яворівському районі на Львівщині зіткнулися легковик та бус. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще троє – зазнали травм.
фото ru.tsn.ua
фото ru.tsn.ua

Аварія трапилась 21 лютого о 19:30 годині на автодорозі "Львів-Краковець". За попередніми даними, водій автомобіля Skoda Octavia, 42-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з бусом Ford Transit, яким керував 23-річний мешканець Львова, повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Водій легковика Skoda загинув на місці події. Ще троє людей – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Серед постраждалих – водій автомобіля Ford та жінка-пасажир цього авто, 32-річна мешканка Миколаївського району. Медики діагностували у них політравму. Також госпіталізовано 33-річну жительку Яворівщини, яка була пасажиром автомобіля Skoda. У постраждалої - закритий перелом стегна та передпліччя.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...