Балога про причетність до подій в Мукачево: якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху

 З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлікті в Мукачеві.
 
"Не бачу в цьому нічого нового. Бо по-перше, було б підозріло, якби щось відбулося на Закарпатті і при цьому ніхто не згадав про Балогу," - зауважив народний депутат у неділю, 12 липня, передає Мукачеве.нет
 
" По-друге, якби мене хвалила газета "Вєсті" і люди з сумнівним минулим - це означало би, що я неправильно живу. А якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху",  - заявив Балога.
 
 "Можу сказати одне. З вчорашнього дня я роблю все можливе і неможливе, щоб повернути Мукачево до нормального життя. Мій інтерес полягає в тому, щоб на вулицях нашого міста не стріляли. Мені не цікаво, хто в цій історії кому Рабінович. Але мені не подобається, що дехто хоче мене в неї вплутати лише тому, що все відбулося в Мукачеві. Нехай би вони призначали собі такі зустрічі у Львові і Одесі, і я б подивився, як в такому випадку почували би себе Садовий, чи Саакашвілі, і що тоді говорили б про них'', - додав Віктор Балогf.
 
"Але, я докладу максимум зусиль, щоб винні були покарані. Кримінальну відповідальність повинні нести усі сторони конфлікту, не залежно від того, як вони себе називають. Ті, хто постраждали, мають отримати належну допомогу, і така ситуація більше ніколи не повинна повторитися у нашому мирному краю", - запевнив депутат.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...