У Горлівку прибули російські снапери - партизани

Постійне взаємне знищення бойовиків і російських військових дозволяє партизанам Донбасу відпочити і поспостерігати за збройними сутичками «союзничків». Так, після вибуху складів росіян в Горлівці, з Росії на «упокорення» бойовиків прибуло до 100 осіб спецназовців, озброєних снайперськими гвинтівками.
 
Про це повідомляється в соцмережі в групі партизанської спільноти «Фронт визволення Донбасу і Луганщини».
 
«Відчуваємо себе непотрібними. Думали покошмарити мавп в Горлівці, як вони самі себе кошмарити почали. 6-го числа групка макак, ображених на вояків з північного сусіда (думаю, що виною всьому бабки і погане ставлення останніх) поцупила десь «Джмелі» і перевірила їх на своїх же побратимах з Расєї. Перевірили настільки вдало, що в Расєю поїхало мінімум 2 цинка», - повідомляють партизани.
 
Бійці відзначають, що покинули небезпечний район, ттому що обґрунтовано припускали, що в Горлівці незабаром «кацапи почнуть полювання на відьом». Незабаром у місто дійсно прибуло до 100 військових російського спецназу з «цікавими рушницями» (імовірно снайперськими гвинтівками).
 
«Позавчора дізналися, що історія отримала продовження. Пора запасатися попкорном, тому як для упокорення тварин, які розбушувалися, в місто приїхало 8 десятків спеціально навчених мавп, з цікавими рушницями (треба буде забрати пару штук трохи пізніше). А, щоб бунтарі не змогли злитися з міста, блокпости на виїздах дуже підсилили, особливо на напрямку Єнакієве», - пишуть партизани.
 
На закінчення свого повідомлення, активісти партизанського руху з задоволенням відмічають, звертаючись до російських окупантів і їх озбрєних прихильників з Донбасу: «а нам що робити, якщо ви самі один з одним воюєте?».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...