Черговий жах із Миколаївщини: розправилися над сім’єю

У Жовтневому районі Миколаївської області вбито три члени сім'ї, ще двоє осіб травмовано
Захарченкові не позаздриш - НП за НП
Захарченкові не позаздриш - НП за НП

До правоохоронців звернулася жінка – родичка убитих, і повідомила жахливу звістку. За її словами, зайшовши у будинок до своїх родичів, вона виявила тіла трьох членів сім'ї без ознак життя. Крім них у будинку було виявлено ще дві людини з тілесними ушкодженнями, серед яких і 8-річну дитину, повідомляє comments.ua.

З метою якісного з'ясування усіх обставин, навчений гірким досвідом міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко на місце події скерував досвідчених працівників Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку МВС України на чолі із заступником міністра Віктором Ратушняком.

Слідче управління УМВС у Миколаївській області розпочало кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.115 «умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Обставини події вивчають і вживають необхідні заходи для затримання злочинців. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.