"Свобода" у майбутньому виганятиме "регіоналів" з Ради "бандерівськими" прапорами

Депутати фракції ВО "Свободи" Ігор Мірошниченко, Олександр Аронець та Ірина Сех на своїх сторінках у соцмережі Facebook поширили фото та коментарі до них щодо сьогоднішніх подій у Верховній Раді. 

Побачивши акцію "свободівців", обурені "регіонали" полишили сесійну залу. Реакція політичних опонентів "свободівцям" сподобалася і вони заявили, що приноситимуть прапор УПА щочетверга, коли Партія регіонів "приймає грабіжницькі і лобістські закони". 

Також "свободівці" кепкували з рішень ФІФА щодо заборони цифр 14 та 88 на трибунах стадіонів як фашистських символів. Цифру 14 у ФІФА трактують як кількість слів у цитаті відомого в Америці терориста і неонациста Девіда Лейна (оригінал "We must secure the existence of our people and a future for white children" перекладають як "Ми повинні захистити життя наших людей і майбутнє білого покоління". А 88 сприймають як дві записаних поспіль літери Н англійської абетки, що розташована у ній під восьмим номером і символізує відоме нацистське вітання "Heil Hitler". 

"Сьогодні у гардеробній кімнаті Верховної Ради України проти депутатів ВО "Свобода" Едуарда Леонова та Руслана Зелика була вчинена брутальна та цинічна провокація! Їм видали номерки 14 та 88. Куди дивляться антифашисти? Сесійній залі ВР загрожує п'ятирічна дискваліфікація!", - написав Ігор Мірошниченко. 




 

 

 готується до святкування Покрови та Дня створення УПА! Урочистості почалися з сесійної зали!", - написав депутат Ігор Мірошниченко повідомляє pravda.com.ua.

Депутати від "Партії регіонів" на знак протесту вийшли із сесійної зали.

"Чечетов виганяє регіоналів з зали, ті дякують свободівцям за вихідний", - написав прес-секретар київської свободи Олександр Аронець.

Свободівці заявили, що тепер приноситимуть прапор УПА щочетверга, "коли ПР приймає грабіжницькі і лобістські закони".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.