Мер Львова Садовий пропонує відрубувати руки крадіям люків (ВІДЕО)

У Львові тривають пошуки зниклого учора хлопчика, якому виповнилося понад 2 роки. До пошуків працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій долучилися водолази.

"Пошукові роботи сьогодні тривають. Шукали відучора і протягом цілої ночі. Сьогодні залучили водолазів, які обстежують відстійники. Також проходимо центральний колектор річки Полтви та бічні, які до нього примикають. У пошуках залучено понад 50 осіб особового складу, яких розподілено на групи", - повідомив ІА "ГРІМ" помічник начальника ГТУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, пошуки триватимуть до виявлення тіла дитини. Шансів знайти дитину живою практично нема. Якщо під час повторного огляду кожного метра колекторів дитину не знайдуть, то найбільш імовірно, що тіло опинилося у районі очисних споруд, бо саме туди спрямовані всі стоки.

Тим часом міський голова Львова Андрій Садовий, який учора побував на місці події, у розпачі нарікав на крадіїв люків, які кожного дня їх крадуть. За його словами, у місті діє система, коли пункти прийому металобрухту скуповують кришки у злодіїв.

"Це вважають дрібним злочином... Якщо би одного злапали, руку відрубали - нікого би такої біди не було", - відреагував Садовий.   

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.