Бійці спецпризначення "Дніпро" затримали двох російських розвідників з білоруськими паспортами

Спорядження затриманих однозначно вказує на те , що вони диверсанти.

Головний редактор сайту "Цензор.Нет" Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що вчора бійці батальйону спецпризначення "Дніпро" затримали двох російських диверсантів під час проведення ними розвідки низки стратегічних об'єктів на території Дніпропетровської області, пише Гордон.

"Диверсанти затримані зі  спеціальною апаратурою, яка однозначно  вказує на їхню приналежність  до розвідки. Їхні дії задокументовані на відеокамеру. Диверсанти мали при собі документи прикриття - паспорти республіки Білорусь", - пише Бутусов.

За інформацією журналіста, обох затриманих передали співробітникам СБУ Дніпропетровської області для проведення подальших слідчих дій.

"Минулого тижня в.о. Президента О. Турчинов призначив нового керівника СБУ області - компетентного фахівця і патріота, тому, на відміну від Луганська, об'єктивна "розкрутка" диверсантів буде забезпечена, їх ніхто не випустить", - повідомляє Бутусов.

Тим часом, штаб національного захисту Дніпропетровської області готовий виплатити винагороду в розмірі $20 тисяч за упійманих російських диверсантів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...