У Львові закрили 2 підпільні покерні клуби

У Львові під виглядом клубів спортивного покеру працювали заклади із азартними іграми.
Клуби видавали себе за спортивні (фото bigpicture.ru)
Клуби видавали себе за спортивні (фото bigpicture.ru)

Правоохоронці припинили діяльність одразу двох Львівських покерних клубів, які працювали з порушеннями вимог згідно Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", повідомляє mvs.gov.ua.

"Оперативниками вилучено майже з десяток столів для гри у покер, більше двох десятків системних блоків. Разом із гральним обладнанням вилучено ігрові фішки номінальною вартістю більш як 2 мільйони гривень, а також грошові готівкові кошти, які були виручені від організації азартних ігор", - розповів заступник начальника відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Діяльність закладу ретельно конспірувалась. Коло клієнтів обмежене, відвідувачі допускались до азартних ігор лише за попередньою домовленістю із персоналом закладу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 зн. 2 КК України (Зайняття гральним бізнесом). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.